lauantai 29. syyskuuta 2012

Merkkipäivän mietteitä ja muistelua

Jaahas. Taas tuli sitten yksi vuosi lisää mittariin. Paljon on taas sattunut ja tapahtunut vuoden aikana ja voi hyvin sanoa taas olevansa vuoden vanhempi ja viisaampi, tai oliko se nyt jo niin, että tyhmempi, niin kuin Anssi Kela laulaa: "Mitä vanhemmiksi vartutaan, sitä tyhmemmiksi muututaan." Elämänkokemukselta ainakin vuoden viisaampi ja uusia tapahtumia rikkaampi.

Joskus nuorempana muistan miettineeni, kuinka aikuiseksi tulee, kun täyttää 18, sitten kun oli 18, niin ajatteli, että ehkä sitten kun on 21, sitten se raja oli jo 30. No nyt kun se 30 uhkaavasti lähestyy, onneksi vielä sentään melkein 2 vuotta aikaa, niin mietteet on, että mahtaakohan se olla noinkaan.

Kavereille laitoin kutsua juhlimaan kahdeksansia 21-vuotissyntymäpäiviä. Toivottavasti samanlainen nuorekas elämänasenne ja suhtautuminen säilyy vielä sitten kun on "oikeestikin aikuinen" itse olen vielä toiottavasti pitkän aikaa nuori. Ainakin mieleltäni.

Paljon on taas muuttunut vuoden aikana. En kuitenkaan koe olevani kovin erilainen kuin vuosi sitten kun täytin 27, tai edes 7 vuotta sitten kun ensimmäisen kerran täytin 21 :)

Suurimpia muutoksia on vuoden aikana ollut asunnon vaihtuminen. Kavereiden mielestä pienestä kerrostaloasunnosta "perheasuntoon", josta olen kuitenkin muokannut omannäköisen poikamiesboksin itselleni. Vaikka tiettyjen kavereiden puolesta ollaan asetettu aika kovaakin painetta jo asian suhteen, niin ei tässä nyt vielä ole tullut muutoin "asetuttua aloilleen". Kavereiden mielestä tulisi jo alkaa "vakavaksi" jonkun mukavan hameväen edustajan kanssa ja kun perheasuntokin kerran on... :D ja heinäkuun loppuun asti vielä "perheautokin" kuulemma.

Jos nyt saisi valita niin toivoisin synttärilahjaksi sitten antiperheauton :D sellasen kivan taloudellisen urheiluauton :)

Tänään ja huomenna kavereidan ja perheen parissa kakkua ja muita herkkuja rauhallisissa tunnelmissa, ehkä se on muuten suurin muutos, että enää ei ole sellasta jatkuvaa tarvetta juhlia Turun baareissa. Ehkä ne on jo nähty tarpeeksi.

Kohti uusia haasteita.

Synttärilahjatoiveita:

Olkapää kuntoon!
Paljon ääniä 28.10.
Urheiluauto ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti