lauantai 8. syyskuuta 2012

Tunnit täynnä

Viikon treenit melkein tehty, illalla vielä kevyt iltalenkki ja venyttely ennen nukkumaan menoa. 25 tuntia tehty ja muutama minuutti vielä päälle.

Perjantai osoittautui lopulta hankalimmaksi päiväksi, aamulla keskivartalotreeni ja kevyt lenkki, jonka jälkeen matka jatkui hierojalle. Iltapäivällä piti sitten vähän lepäillä hieronnan jäljiltä ja hieman töitä tehden. Sitten ohjelmassa Impivaaran uimahallin rakennusperintöpäivien avaus. Lyhyt kuntopiiri ja kuntopyörä siihen väliin, kolmen ryhmän harjoitukset ja illalla vielä toinen lenkki. Kokonaissuoritus jäi vain 3 tunnin paikkeille.

Tämä päivä sitten lähti mukavasti kun sai hieman pidempään nukkua, aamulla hikijumppa ja uinti, ei mitään erikoisia juttuja kummassakaan. 2,5 tuntia aamun treenailu. Tuohon kevyt hölkkä kauppaan.
Päivällä pieni keskivartalon lämmittelytreeni ja sitten reilun tunnin verran kuntopallon heittoa. Siihen 15 minuutin verryttelyt ja rankaa avaavaa treeniä hallilla ja sitten taas uimareita opastamaan altaalle.

Pitkiä päiviä siis ollu, mutta tuon junnujen treenin jälkeen Filmtownin kautta kotiin, ruokaa ehdin jo syödä ja nyt sitten mies levyksi sohvalle, leffa pyörimään ja leffaeväitäkin löytyi laatikosta. :D

Huomenna sitten lepopäivä, ehkä jos hyvät kelit niin voisi pikkasen vielä käydä ulkona loikkimassa ja kävelyllä, mutta muuten kyllä palaudutaan tästä viikosta ja ensi viikollakin luvassa ihan kunnon treenimääriä, vähennetään kuitenkin tästä sinne noin 20 tunnin paikkeille.

Seuraavissa blogeissa sitten taas luvassa vähän enemmän muuta asiaa, tämä viikko kun nyt meni pääasiassa treenaillessa ja töitä tehdessä. Hyvää viikonloppua kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti