tiistai 4. syyskuuta 2012

Intohimo löyty

Viime blogissa kirjottelin tosta haasteesta, joka on tälle viikolle esitetty, eli yli 25 tuntia treeniä tällä viikolla. Niin ja lue loppuun asti, että ymmärrät otsikon oikein :)

Pari päivää nyt siis takana ja tässä vähän ohjelmaa parilta päivältä.

Maanantaina aamu alkoi mukavalla 5.20 herätyksellä. Aamulla kunnon hikijumppaa katsomossa tunnin verran ja reilun tunnin uinti. Ensimmäistä kertaa tuntu uinti maittavalta ja siltä kun sen pitääkin. Päivällä meni pari tuntia seuran asioita hoitaessa ja sitten olikin aika  10kilsan sauvakävely/juoksu lenkin, tuon jälkeen vielä reiluks pariks tunniks valmentamaan edustuksen treenit, vajaa tunti pyörän selässä ja kuvauksissa käynti ja viell puolisentoistatuntia altaan reunalla triathlonisteja valmentaessa. Kokonaissuoritus 4h20min.

Tiistai aamu alkoi 6:lta ja aamulenkillä. Ja no siinä hieman vielä unisena jäi avaimetkin kotiin. Onneksi isovanhemmat, joilta löytyy vara-avain asuvat lähellä ja ovat viel onneks aamuvirkkuja, niin pääsin sitten jatkamaan matkaa Tilalaitoksen seminaaripäivään. Kotona ehdin onneks kääntymään enne iltatreenejä, 13.50-19.15 välinen aika sujuikin sitten hallilla. 1h20min keskivartalo ja liikkuvuus harjoittelua, ja taas kunnon hiki, tein kuulemma itelleni oman altaan sinne katsomoon, missä jumppailin, siitä kauden pisin treeni altaassa Patun kanssa 1h35min ja sitten vielä junnujen valmennusta päälle. Vähän ruokaa ja vielä mukavan raikkaassa kevyessä sateessa tunnin iltalenkki. Ilta päätty tossa juuri puolen tunnin venyttelyyn, jota en kyllä laske toho treenitunteihin.
 Tulos tänään 5h15min, joten hyvässä vauhdissa ollaan vielä kahden päivän jälkeen.

Parasta näissä kiireisessä ja toiminnantäyteisissä päivissä on ollut kuitenkin se, että uinti on taas kivaa. Altaassa ollessa on tuntunut siltä, et täst nauttii taas ja muutoinkin treenaaminen on alkanut kulkea. Tästä se taas lähtee.

Huomenna kiireinen päivä tilalaitoksen kokouksessa ja kiinteistöpuolen seminaarissa, joten ehkä huomenna ei ihan ylletä harjoituksissa alkuviikon lukemiin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti