sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Week after...

Ei menny ihan viikko suunnitelmien mukaan, mutta toisaalta meneeköhän ne koskaan ihan suunnitellusti.

Edellisest viikost jäi hyvä maku päälle ja treenit alko mukavasti ja hyvä rytmi jatku aina torstai aaamuun. Kesken vähän reippaamman sarjan alko sit olkapää vihotteleen ja tuloksena pari päivää treenivapaata. Perjantaina selvis ett olkapään supraspinatus jänne pikkasen tulehtuneena. Ultrasta ei onneks löytyny mitää vakavampaa, joten vähä normia vahvemmilla tulehduskipulääkkeillä mennään.

Viikonloppuna oli ohjelmassa uimaliiton syksyn seminaari Kisakalliossa. Vanha tuttu Bo Jacobsen Esbjergistä oli luennoimassa delffareista ja käännöksist/starteista, vihjaten aina välillä allekirjoittaneenkin vahvuuksiin ja heikkouksiin esityksessä naurattaen seminaariväkeä. Bon jutut tietty ovat enimmäkseen tuttuja, kun 2005-07 tuli Bon alaisuudessa harjoiteltua ja sen jälkeenkin vuosittain aina Tanskassa vierailtu ja leireiltykin yhdessä Esbjergin kavereiden kanssa. Enemmän uusia juttuja tarttui sitten omaan valmennuspakettiin Rich Murphyn esityksestä. Rich toimi Matiaksen valmentajana useamman vuoden Dynamossa ja Rich kertoikin Matiaksen valmentautumisesta ja Lontoon projektista, sekä matkuripuolen valmennuksestakin noin yleisellä tasolla. Illalla käytiin gaalassa paljon hyviä keskusteluja seminaariin osallistuneiden valmentajien kanssa ja tänään aamullakin päästiin vielä keskustelemaan, siitä mitä jäi käteen vähän eri näkökulmista.

Yleisellä tasollani oon miettiny omaa dialogi valmiuttani ja kuinka paljon sitä on kehittyny vuosien varrella. Se tulee nykyään hyvin luonnostaan ja monissa eri tilanteissa.
Tänään päivällä torilla taas jutustelua turkulaisten kanssa, tukijoukot olivat jo aiemmin aamupäiväll pitääs nimeä esillä, kun itse vielä palailin Kisakalliosta. Mukava auringonpaiste ja paljon hyviä keskustelui, kun sitten puolen päivän aikoihin torille pääsi. Kiitos tukijoukoille.

Keskustelua herätti mm. yrittäjiin suhtautuminen Turussa, Impivaaran uimahallin hinnasto, Samppalinnan maauimalan remontti, vanhustenhuolto, alueellisten uimahallien kohtalo ja monia muita aiheita.

Kiitos kaikille, jotka kävitte kertomassa ajatuksianne ja annoitte palautetta ehdokkuudestani ja uinneista jne.

Ensi viikolla toivottavasti taas altaassakin pääsee näyttämään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti