lauantai 1. syyskuuta 2012

Challenge accepted!

Eilen yksi tarkkaavainen lukija oli nettisivuiltani löytänyt kohdan, jossa kerrottiin mun harjoittelevan parhaimmillaan jopa 25 tuntia viikossa. Tämä oli herättänyt lukijassa hieman epäilyksiä ja hän laittoikin sitten viestiä ja kysyi, että olenko enää moneen vuoteen harjoitellut noin paljon... Täytyy rehellisyyden nimissä kyllä myöntää, että ei nyt tuollaisia 25 tunnin harjoitusviikkoja viimeisiin kausiin kovin monia ole mahtunut, mutta kyllä jokaisen kauden aikana on ne muutama pitkää ja aerobista viikkoa aina tehty, jolloin tuokin määrä harjoituksia on tullut täyteen.

Niinpä hän heitti minulle haasteen johon tottakai tartuin. Ensi viikon aikana on tarkoitus maanantaista sunnuntaihin saada täyteen tuo 25 tuntia.

Tulen päivittelemään blogia ensi viikon aikana useampaan kertaan, jos noin pitkien harjoituspäivien jälkeen on enää voimia jäljellä :D, ja pääsette seuraamaan miten homma edistyy.

Samalla haluaisin haastaa kaikki blogin lukijat kirjaamaan omat ja ne joilla on lapsia myös lastenne liikuntasuoritukset viikon ajan. Tulokset voivat olla hyvinkin mielenkiintoisia. Itse liikuntaa ja urheilua läheltä seuranneena voin sanoa lasten ja aikuisten liikkumisessa olevan muutama selkeä ero. Lapsilla se liikkuminen tulee monilla hyvin luonnostaan, vaikka aikuinenkin olisi hyvin liikunnallinen niin siitä liikuntaan lähtemisestä tehdään yleensä isompi juttu, kun lapset usein huomaamattaankin saattavat tehdä "liikuntasuoritteita".

Hyvää liikunnallista ensi viikkoa kaikille :D

Tulkaa sunnuntaina turun maalaismarkkinoille moikkaamaan ja juttelemaan klo 12-15 välillä kauppatorille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti