perjantai 21. syyskuuta 2012

Esimerkin kautta

Juuri tossa kävin keskusteluja siitä kuinka esimerkki on tärkeää. Uhreilussa, koulussa, vanhemmilla, ihan sama kenestä puhutaan, mutta jos asetetaan sääntöjä tai ohjeita joita pyydetään muiden noudattamaan niin on itse myös koettava näyttämään hyvää esimerkkiä.

Kirjoitin blogiinkin pari viikkoa sitten, kun keskustalta tuli noita kannanottoja lasten ja aikuisten kotiintuloajoista ja sitten keskustanuorten toimesta tuo "mäkkärivero" avaus, kohti terveellisempää ruokavaliota.

Minkälaista esimerkkiä keskustan nuoret nyt tarjoavat kun jakavat kampanjoidessa sipsejä? :)
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012092116102205_uu.shtml

Keskustanuorten puheenjohtaja kertoi tuolloin huolensa Suomalaisten ikääntymisestä ja palveluiden tarpeen kasvusta "On tehtävä politiikkaa, jolla painetta palveluista, sairauksien hoidosta ja ongelmien kärjistymisestä siirretään terveyden edistämiseen ja kaikenlaiseen ennaltaehkäisyyn" kertoi Kurvinen tuolloin MTV3:n uutisen mukaan. Lue koko uutinen MTV3:n sivuilta http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/keskustanuoret-ehdottavat-suomeen-makkariveroa/2012/09/1612831

Nyt on toinen ääni kellossa, Kurvinen puolustautuu Iltalehden jutussa mm: " Mutta voin puolustautua sillä, että meidän pussimme ovat hyvin pieniä"  ja "mieluummin herkutellaan pienellä annoskoolla, ja kotimaisella tuotteella".

 Jos lähdetään ajamaan terveellisempiä elämäntapoja ja yritetään ohjata Suomalaisia terveellisempiin ravintotottumuksiin, niin kyllä se lähtee omasta esimerkistä. Ei nyt ihan yksi yhteen mene Keskustan kampanjointi ja lausunnot!

Kyllä poliitikkojen tulee ajamissaan asioissakin koittaa edes toimia mallina ja tuoda esimerkkejä, miten näitä terveellisempiä tapoja edistetään. :D

Tällasta tähän väliin. Nyt menen itse näyttämään nuorille esimerkkiä ja vetämään hallille treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti