perjantai 5. lokakuuta 2012

Messujen palautetta ja kuulumisia viikon varrelta

Viikko on vierähtänyt vauhdilla. Viikon verran olen nyt ollut 28, enkä ole yhtään sen vanhemmaks itseeni kokenut kun ollessani 27. :D

Olkapää ei vieläkään kestä uintia, toinen kortisoni piikki viikon puolivälissä jopa hetkeksi pahensi tilanteen, mutta nyt käsi sentään nousee taas ylös, joskos ensi viikolla pääsis sit maajoukkueen kanssa jonkun treenin altaaseenkin ja muutenkin kuin vain potkiin.

Viikko on mennyt Aurajoen Uinnin asioita hoidellessa ja niitä on ollut paljon, maanantaina Helsingissä uimaliiton seminaarissa hyviä keskusteluja.

Perjantaina oli sitten aikaa taas vähän vaalihommille ja aamupäivä meni pitkäksi Turun kirja ja ruokamessuilla kokoomuksen pisteellä, lopulta 10-16.30 olin messuilla. Paljon hyviä keskustelui ja reilu 200 mainostakin meni jakoon.

Tässä vähän koosteita keskusteluista joita käytiin:

Useampi kokoomuksen kannattaja pelkää, että sairaspoissaolo keskustelu tulee rokottamaan kokoomuksen äänisaalista tulevissa vaaleissa, mutta olivat kuitenkin asiasta samaa mieltä. Muutaman mielestä on rohkeaa ottaa vaikeita asioita esiin ennen vaaleja, eikä tehdä tällaista esitystä heti vaalien jälkeen.

Hyvää keskustelua käytiin myös lähiliikunnan tarpeesta ja merkityksestä. Huolta aiheutti erityisesti Impivaaran remontin korkea hinta ja pelko siitä, että kohta turussa ei ole enää lähiuimahalleja ollenkaan, lupasin olla ehdottomasti jatkossakin lähiliikunnan puolestapuhuja ja mm. Uittamon ja Lausteen pienuimahallien merkityksestä.

Hyvää keskustelua käytiin myös erään herrasmiehen kanssa Turun telakasta ja uusista mahdollisista tilauksista joita Turkuun saattaa olla tulossa ja myös valtion roolista siinä.

Kiitos myös kaikille koululaisille ja opiskelijoille, jotka kävitte keskustelemassa ja kertomassa mielipiteitänne, vaikka ette vielä itse pääsekään äänestämään, toivottavasti vanhempanne kuuntelevat myös teitä valitessaan ehdokastaan ja ehkä näen vielä osan teistä koulullanne.

Hyvät viikonloput


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti