perjantai 7. syyskuuta 2012

Viides haastepäivä käynnissä

Perjantai on alkanut sateisissa merkeissä täällä Turussa. Kova puristus alkaa jo tuntua kropassa.

Viimeksi päiviteltiin tiistaina, joten vähän nyt ensin parin menneen päivän tapahtumista.

Keskiviikkona oli taas kiireinen päivä. Aamulla heti kuuden jälkeen taas hallille ja reilun tunnin hikijumppa, perään uinti, jossa tällä kertaa paljon nopeusjuttuja. Aamun tulos 2,5 tuntia. Sitten päivällä pääsi onneksi hierontaan, 90 minuuttia teki hyvää ja lihaksisto rupes heti palautumaan mukavasti. Iltapäivällä olikin sitten paljon asiaa, ensin tilalaitoksen johtokunnan kokous, jossa jatkettiin tiistain seminaarin tiimoilla ja käytiin läpi tulevan vuoden budjettiesitystä. Sieltä suoraan Eskelinkokoustiloihin kuuntelemaan suunnitelmia Turun maankäytöstä, Turku visio 2031, sekä ensi vuodesta toteutettavan Kiinteistötoimen yhdistämisestä. Mielenkiintoista asiaa riitti aina seiskaan saakka. Tämän jälkeen jaksoin vielä tehdä vajaan puolen tunnin keskivartalotreenin ja siihen perään 1h20 min happirikkaassa Turun illassa. Kokonaissaldo. 4h15min

Torstaina aamutreeni jäi 45min kuiva 45min uinnin mittaiseksi, koska aamulla ja aamupäivällä oli muita tapaamisia.
Iltapäivällä tulikin sitten vietettyä taas hallilla mukavat nelisen tuntia. Ei sentään kokoaikaa treenaten, vaan väliin mahtui myös pieniä taukoja ja keskusteluja valmentajien kanssa. Reilu tunti kuntopyörän ja soutulaitteen selässä, 40 minuuttia keskivartalotreeniä harjoituksen eri vaiheissa ja vielä puolisen tuntia salilla. Sen jälkeen vielä lyhyt pulahdus altaassa kilometrin verran. Muutamaa minuuttia yli 4 tuntia sitten takana torstaina.

Tänään aamulla takana pieni keskivartolotreeni, jossa oli mukana hieman rankaa avaavia liikkeitä. Lyhyelle palauttavalle lenkille olisi nyt tarkoitus lähteä kun ilma näyttää vähän selkeämmältä ja sitten hierojalle.

Iltapäivä meneekin sitten Turun rakennusperintöpäivien avajaisissa ja siellä tarkoitus on pitää pieni puhekin vesiurheiluseuroista.

Päivät ovat olleet kyllä erittäin täynnä toimintaa ja yöunetkin ovat jääneet vähä vähäisemmiksi, viimeyönä tuli sitä otettua kiinni reilun 10 tunnin yöunilla. :)

Lisäksi viikon aikana on ollut hienoa seurata Suomalaisten tuloksia Lontoon paralympialaisista. Haluankin onnitella kaikkia urheilijoita hienoista suorituksista ja upeasta asenteesta. Teidän tekemisiänne on ilo seurata. Ja tietenkin paljon tsemppiä vielä teille, joilla on lajeja jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti