torstai 5. maaliskuuta 2015

Kevättä kohti

Huh heijakkaa kun helmikuu meni vauhdilla. Kevätkin lähestyy, vaikka tällä hetkellä ulos katsellessa sataakin räntää.
Toi helmikuun vika viikko oli kyllä hyvin toiminnan täyteinen ja maaliskuussa vauhti jatkuu.

Aina yhtä mukavaa on tehdä noita kaupungin tukihakemuksia, kun kaikki tiedot pitää muuttaa oikeaan muotoon. No seurauksena sentään toimitetun hakemuksen lisäksi on parempi tuntemus oman seuran toiminnasta.
Kun kävin tarkasti tilastot läpi, niin vuosi 2014 oli taas Aurajoen Uinnille ennätyksellinen. Seuran toiminnassa oli vuoden aikana mukana yhteensä yli 1600 lasta, nuorta ja aikuista. Aikamoinen määrä. Joten ei siis mikään ihme, että noiden nimien perkaamisessa meni pieni tovi. :)

Viime viikko meni kyllä melkeen muutoinkin täysin uinnin parissa. Maajoukkueet kävivät Turussa stroke campilla. 4-6 uimarin rypäs aina 2 päivää kerrallaan. Ehdin lyhyesti tiistaina istua päävalmentaja Bo Jacobsenin kanssa alas ja keskustella vähän hänen näkemyksistä nyky tilanteesta ja vähän juteltiin myös Esbjergin tilanteesta, kun en ole sinne nyt 2012 vuoden jälkeen kerennyt vierailulle.

Keskiviikkona Suomen yksi kaikkien aikojen valmentajista Make Malvela saapui Turkuun ja piti Aurajoen Uinnille sparrausillan. Ensiksi istuttiin valmentajien kanssa, sitten valmennus ja hallinto yhdessä ja lopussa vielä hallinnolle vähän eväitä. Paljon oli asioita pöydällä, mutta lopulta kuitenkin huomattiin, että pienistä vaikeuksista ja ongelmista huolimatta meillä menee aika hyvin. Maken näkemysten tukemana ja eteenpäin katsomalla tässä on nyt uuden hallituksen ja valmentajien kanssa mahdollista rakentaa toimivampaa oman näköistä uimaseuraa.

Talvikausi on nyt vähän niinku taputeltu ja kevättä kohti mennään. Uusia kursseja alkaa taas maaliskuun lopulla ja niihin nyt loppuviilaukset menossa, mikä pitää taas perseen penkissä ja nokan koneen edessä tällä viikolla.

Omat treenit on menny pitkälti tuolla salien puolella, varsinkin punttien kanssa on tullut heiluttua ja ilmeisesti alkaa jo vähän näkyä, kun on pari palautetta tullu massakaudesta.
Altaassa oon käyny tosi vähän, vaikka GP viikonloppuun on enää 2,5 viikkoa. Olkapään kanssa taas ollut pieniä vaivoja ja jumppaa on taas lisätty.
Pikkasen täytyy vielä hakea tuntumaa, ettei nyt viestistä tulle ankkurin takia ihan pannukakkua. Espoossa siis 4x50 m sekaauintiviesti ohjelmassa ja AUi palaa toivottavasti suoraan mahdollisimman korkeelle :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti