sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viikko täynnä toimintaa

Viikko alkaa taas oleen takana ja uus odottaa kulman takana.

Menneellä viikolla oli paljon uusia juttuja; töitä, koulutuksia, kokouksia ja vähän vähemmän valitettavasti treenaamista.

Viikko alkoi uudella tavalla satamasta ja Viking Linen laivoilla. Ohjelmassa mukava päivä reilun 20 naisen seurassa. Hyvää ruokaa, tutustumista Viikkarin tarjontaan ja Turun reitin aluksiin, sekä tietenkin vähän työtäkin. Vedin Timalin sihteeriopiskelijaporukalle luennon työhyvinvoinnista, liikunnasta ja ravinnosta, sekä lyhyen osan myös verkostoitumisesta. Mukavaa oli ja onneksi oli hyvä yleisö niin ei edes pahemmin jännittänyt. :)

Keskiviikkona oli tiukka setti, kun ohjelmassa oli liikkumaan aktivointia, Valon ja OK:n taloustyöryhmien yhteinen kokous Valo-talolla Helsingissä ja illalla vielä opetuslautakunnan kokous. Kokuksen tiimellyksessä tuli myös seurattua ja jännitettyä Kaisa Mäkäräisen suorituksia Kontionladen laduilla, tiukka kisa ja mitalihan sielt tuli. Onnea Kaisalle ja tsemppiä vielä kauden viimeisiin koitoksiin kohti maailmancupin kokonaiskisan voittoa.

Aurajoen Uinnin uudet periodin 2 kurssit alkavat taas vajaan viikon päästä, joten tässäkin parissa on saanut vähän tehdä hommia; laskeskella, ottaa dataa ylös ja lyödä uutta sisään.

Viikonloppuna viikon huipentuma Hyvinkäällä Ankka-uran ensimmäinen nuorkauppakamarin aluevuosikokous. Mukavaa oli ja paljon uusia tuttavuuksia löytyi heti.
Perjantaina heti BNI:n jälkeen pikaisesti Epitihian kautta ja sitten Hyvinkäälle kouluttautumaan Vakuuttamista ja Vaikuttamista, eli esiintymiskoulutusta. Pitkän päivän päätteeksi mukava tulojuhla ja paljon uusia tuttavuuksia ja pari kilpailuakin tuli voitettua ;)
Kohtuulliseen aikaan nukkumaan ja sitten päivä täynnä erinomaisia koulutuksia ja verkostoitumista ja tutustumista nuorkauppakamarilaisiin ja toimintaan. On kyllä ihan mun juttu :)

Valitettavasti Gaala jäi tälläkertaa väliin, sunnuntai on mennyt työn touhussa taas ja onneks ehdin käydä lyhyellä lenkillä tuolla upeassa keväisessä auringonpaisteessa.

Näillä eväillä kohti ensi viikkoa ja uusia haasteita mm. Espoon GP-uinnit siintävät tuolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti