lauantai 28. maaliskuuta 2015

Vauhtiviikko

Viikon sisään oon ollu enemmän ku tarpeeks pk-seudulla. Viikko on muutoinkin ollut täynnä toimintaa.

Viime viikonlopun GP:t, maanantai sentään Turussa Aurajoen Uinnin asioita ja kokousta, tiistaina Uimaliiton kokusta Helsingissä, väliin asiakas palaveria turussa ja keskiviikkona VALO:n ja Olympiakomitean yhteinen kokous yllättäen Helsingissä ja torstaina jatkui homma ensin Espoossa verkostoitumista, pari palaveria ja viel Salon kautta kotiin ja illalla sit viel valmentamaan. Keskiviikkona aamu alkoi uuden asiakkaan kanssa haastatellen ja siin ehti onneks 1,5 tunniks sit salillekin vähän hikoilee ennen ku tie vei takas Helsinkiin.

Perjantaikin oli vielä toiminnan täyteinen päivä, onneks ihan Turuss sentään. Aamun verkostoitumisen jälkeen päivä meni Ruissalossa hyvinvoinnin teemalla suunnitellen ja kuunnellen.
Illalla vielä Turun yrittäjien speed meeting, josta löytyi taas erinomaisia uusia verkostoja ja paljon vanhoja tuttujakin. Pari erinomaista kontaktia ja Juuso Enala kertoi flunssastaan huolimatta omalla rennolla tavallaan sosiaalisen median maailmasta ja paljon muuta.

Tänään viel valmentamaan junnuja ja vähän itekin treenaan, sit vähän rentoutumista ja huomenna taas työn touhuissa. Josko ens viikosta tulis pääsiäisineen ja kaikkineen vähän rennompi. :)

Mukavaa viikonloppua




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti