keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Vierumäellä käymässä, sportin isojen kysymysten äärellä

Tuli piipahdettua Vierumäellä, Veikkauksen vakiomajalla. Eilen mentiin ja tänään tultiin pois.
Valon ja Olympiakomitean hallitukset kokoontuivat keskustelemaan Suomalaisen urheilun suuntaviivoista ja myös vähän tutustumaan paremmin toisiimme.  

Kokouksen sisällöt olivat hyvin painavia. Pohdittiin Valon ja Olympiakomitean rooleja Suomalaisessa liikunta- ja urheilukentässä; mitä tehdään yhdessä, mitä tehdään erikseen, mitä jatkossa.... Puhuttiin mittareista ja aluekeskuksista. Isojen kysymysten äärellä.  

On upeeta olla osa tuota joukkoa ja päästä mukaan tähän keskusteluun. Hallituksissa on valtavasti kokemusta ja tietämystä Suomalaisesta ja kansainvälisestä urheilusta ja liikunnasta. 
Illallisella ja sen jälkeen käytiin hyviä keskusteluita ja kuultiin hienoja tarinoita vuosien varsilta. Kun paikalla on eläviä legendoja kuten juuri urheilugaalassa elämäntyöpalkinnolla palkittu Peter Tallberg, on syytä kuunnella korva tarkkana. 

Paljon tarttui taas mukaan ja pyrin parhaani mukaan tuomaan myös omaa osaamistani pöytään ja osallistumaan keskusteluun. Tällä kertaa kuitenkin enempi kuunteluoppilaana, myös illallisen jälkeisellä vähän viihteellisimmässä osiossa. On mukava päästä myös tutustumaan ihmisiin vähän vapaammassa ympäristössä ja keskustelemaan eri näkökulmista sportista ja kaikesta muusta.

Taas pikkasen viisaampana oli kiva pureskella asioita kotimatkalla.

Mukavaa loppuviikkoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti