maanantai 23. maaliskuuta 2015

Paluu kisa-altaaseen

Viikonloppuna kisattiin taas vaihteeksi Espoonlahdessa, tällä kertaa GP-sarjan kolmannessa kisassa. Ohjelmassa oli myös SM viestit 4x50 m sekaauinneissa miehille ja naisille.

Itelle sunnuntain miesten viesti oli paluu kisa-altaaseen viime kesän GP Challengien jälkeen, eli lähes 9 kk sitten. Silloinkin kisat olivat Espoonlahdessa.

Valmistautuminen kisoihin sujui vähän eri tavalla kuin aiemmin ja siksi otinkin ohjelmaan pelkän viestin. Viime viikkoina ja kuukausina kun on altaassa tullut käytyä luvattoman vähän ja muita kiireitä on pitänyt taas sitten ehkä luvattoman paljon.

Uinti sujui kuitenkin positiivisesti. Aamun alkuerissä oli vähän vielä meno kankeeta ja kaikkee turhanpäivästä hengittämistä oli matkassa mukana, aika siihen nähden kohtuullinen 23,33. Illalla sitten viidenneltä sijalta SM - finaaliin ja vähän lisää paukkuja peliin ja aika tippuikin mukavasti lukemiin 22,69. Viestissä illallakin oltiin viidensiä. Kokeneeseen joukkueeseemme oltiin kaivettu varsin matkuriurheilijaksi siirtynyt Ville Korpi uimaan selkää, Lairolan Joni rintaa ja sitten nuoruutta edusti perhosuinitiosuudella Nikita Saunonen. Keski-ikä joukkueellamme oli yli 25 vuotta ja aktiivisia uimareita oikeastaan enää Nikita.

Ehkä tosta tuli kuitenkin sellainen mukava kipinä itelle, joka saa sitten mahdollisesti lähtemään mukaan 50 metrin vaparin starttijakkaralle Vaasan SM -kisoihin huhtikuun lopulla ja kesällä sit taas GP Challengit ja jos sinnekin sais vaiks viestiä kasattu taas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti