maanantai 31. joulukuuta 2012

Uuteen vuoteen 2013

Vuoteen 2012 on mahtunut paljon niin hyvää kuin myös kaikkea ei niin hyvää. Viime vuonna tähän aikaan valmistauduin lähtemään leirille Thaimaaseen heti vuoden 2012 alkuun ja uuden vuoden juhlinta olikin rauhallista ja kevyttä. Keväällä satsattiin paljon uintiin, käytiin leireillä ja kisoissa. EM-kisoihin ja Olympialaisiin saakka ei kilpailuvauhti kuitenkaan riittänyt, vaikka harjoituksissa oltiin kovemmassa kunnossa kuin koskaan.

 Nyt on tunnelmat vähän erilaiset. Altaassa tekisi mieli uida, mutta käsivedot ovat vielä pitkään kiellettyjä, joulun jälkeen olen kerran käynyt altaassa ja joka päivä on olkapäätä jumpattu. Matkaa on kuitenkin vielä paljon. Syksy meni heti alkuunsa piloille loukkaantumisen vuoksi, noin 3kk tauko aktiivisesta uintiherjoittelusta on jo takana.

Syksyn toinen pettymys tuli altaiden ulkopuolella, kunnallisvaalit eivät aivan sujuneet toivotulla tavalla ja 150 äänen saalis jätti hieman mietityttämään. Toki budjetti oli jälleen pieni, mutta aikaa laitettiin kampanjointiin kuitenkin jonkinverran kiinni. Tulevat luottamustehtävät eivät ole vielä selvinneet, mutta uskoisin pääsevän mielenkiintoiseen lauta-/johtokuntaan jatkamaan hommia kaupungin eteen.

Marraskuussa olkapääleikkauksessa katselin iloisin mutta kuitenkin haikein mielin uinnin lyhyenradan EM kisoja. Terveenä olisin ollut mukana uimassa ja mahdollisesti pokkaamassa myös mitalia ensimmäistä kertaa uidusta miesten ja naisten seka vapaauintiviestistä. Suomalaisten hyviä otteita oli kuitenkin mukava seurata TV-ruudun välitykselläkin ja monia hienoja onnistumisia.

Nyt on kuitenkin aika jättää vuosi ja keskittyä jo tulevaan. Vuonna 2013 edessä on paljon uusia haasteita ja hienoja mahdollisuuksia.

Joulukuussa perustettu oma yritys, joka nyt toisella yrityksellä on saanut nimen Vivo Visions (elämän visiot) tuo uuden jutun. Työ uimaliiton liittohallituksessa alkaa myös heti tammikuussa, kun syyskokouksessa valittiin äänikuninkaana liittohallitukseen. Lisäksi mielenkiinnolla odotetaan minkälaisissa luottamustehtävissä saan Turussa jatkaa ja myös Turun Kokoomuksen Nuorten Aluejärjestön hallituksessa mukana.

Uintiuralla on tiukka paikka, kun sairaslomaa on takana jo tovi.
Minkälainen tulee olemaan leikkauksesta palautuminen, koska pääsee kivuttomasti uimaan ja mikä on sitten se motivaatio siinä vaihessa, kun alkaa olla kuntoutunut. Tässä on paljon isoja kysymysmerkkejä.

Oma fiilis on se, että olisi vielä uimarina saavutettavaa ja rajat eivät ole vielä tuloksenteossa tulleet vastaan, se miten koneesta sitten saisi kaiken irti onkin se isompi kysymys. Ei tästä valitettavasti kuitenkaan enää nuorru, niin pitäisi pystyä keskittymään olennaisiin asioihin.

Näillä pitkillä mietteillä kaikille oikeen hyvää ja railakasta uutta vuotta 2013! Eteenpäin mennään :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti