tiistai 4. joulukuuta 2012

Sairasloma vietetty ja joulu saapuu

Leikkauksesta on nyt kulunut 2 viikkoa ja "virallinen" sairasloma on pidetty. Sairasloma oikeestaan päättyi maanantaina kun tämän viikon oon taas vastuussa edustuksen treeneistä ja tulikin sit heti vietettyä pitkä päivä hallilla, ensin aamulla 7 - 9.30 ja iltapäivällä 15 - 21.30. Aikamoinen pudotus arkeen.

Olkapää alkaa pikkuhiljaa oleen kivuttomampi jo ilman jatkuvaa pillereiden popsimistakin. Maanantaina sain myös tikit pois ja nyt sitten on lupa mennä jo altaaseenkin, vasempaa kättä ei kuitenkaan vielä useaan kuukauteen saa käyttää. Joten jalkojen vahvistus alkakoon. Ehkä se on jo korkea aika koittaa saada nekin toimiin :)

Eka viikko sujui rauhallisesti pääasiassa kotosalla ja sain onneksi paljon apua ruuan ja kyytien ja kaikkien suhteen, niin pärjäsin ihan hyvin yhdelläkin kädellä. Lääkkeet toimivat hyvin ja viikko sujui tokkurassa nopeasti  ja kivuttomasti :D

Viime viikolla ehdin jo käymään tiistain Helsingissä Uimaliiton Huima seura seminaarissa, jonka jälkeen loppuviikko sujui sitten Vierumäellä VAT lähijaksolla. Viime viikolla käsi vielä hieman jomotti, joten kipulääkkeitäkin piti vielä ottaa ja no ne nyt hieman sotkivat tota muistia ilmeisesti ;)

Tässä on loppuvuodessa vielä tulossa paljon kaikenlaista, mutta niistä sitten lisää seuraavissa kirjoituksissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti