tiistai 18. joulukuuta 2012

Olkapää paranee - hyppy yrittäjyyteen!

Noniin taas vähän joulunalustunnelmia.

Tässä kun asuu aika lähellä noita kauppoja huomaa, että joulu lähestyy ja ihmisille tulee kiire hankkia kaikki joululahjat, vajaa viikko enää aattoon, joten parkkipaikat alkavat oleen iltaisin täynnä ja liikennettä virtaa kaupoille normaalia enemmän.

Hyviä uutisia olkapään suhteen, paraneminen on ollut hyvää ja liikeradat ovat palautumassa jopa odotettua nopeammin. Nyt on aloitettu tiukka kuntouttamisen vaihe. Tänään illalla hyppään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan altaaseen vähän fiilistelemään, käsivetoja ei toki vielä hetkeen saa tehdä. Muutoinkin kevyet kuntopiirit ja kuivaharjoittelu on aloitettu, jotta sitten jouluna voi hyvin mielin herkutella pari päivää. :) Harjoittelu alkaa sitten todenteolla joululomien jälkeen ja tammikuusta alkaen ollaan suunniteltu tiukkaa ohjelmaa jo pyörän selässä ja salissa jne.

Sitten toinen iso uutinen tässä joulun alla on tuo yrittäminen. Olen siis pitkän pohdinnan jälkeen perustanut oman yrityksen - JR Visions Oy. Yritys perustettiin itsenäisyyspäivänä :)
JR Visions tarjoaa liikunta-, urheilu- ja sekä managerointipalvelua yksityisille, yhteisöille ja yrityksille. Myös yrityksille motivointipalveluita, tykytoimintaa jne.
Facebook sivut firmalle ollaan jo saatu avattua http://www.facebook.com/JRVisionsOy

Tässä on huomannut kyllä nopeasti, että ei tuo yrittämisen arki ole aina ruusuilla tanssimista, vaan kaikenlaista byrokratiaa jo tullut vastaan, vaikka varsinaista toimintaa ei ole vielä saatu edes todenteolla käyntiin.
Monia asioita pitää ottaa huomioon ja siltikään kaikkiin kysymyksiin ei anneta selkeää vastausta ja laki on joiltain osin liian monimutkaista, kun selkeää linjaa ei ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti