lauantai 20. lokakuuta 2012

Kiirettä pitää

Flunssa alkaa pikkuhiljaa hellittää, kun vaalikampanjointi on kuumimmillaan. Ennakoäänestys on ollut käynnissä nyt 4 päivää ja ainakin yksi ääni on tullut, 3 päivää vielä aikaa käydä ennakkoon äänestämässä ja sitten varsinainen äänestyspäivä viikon päästä sunnuntaina.

Uimassakin pystyin jo käymään. Torstaina sain jo uitua 500m ilman suurempia kipuja olkapäässä, yli kuukaden tässä nyt onkin jo mennyt, ei tuo olkapää nyt kyllä vieläkään ihan kunnossa kyllä ole, mutta suunta on oikea.

Olkapään reistailu on jättänyt enemmän aikaa vaalityöhön kuin olin alunperin suunnitellut. Olenkin nyt viikolla käynyt joka päivä pyörähtämässä vaalimökillä keskustelemassa ihmisten kanssa ja jakamassa kahvia, kokoomus karkkeja ja keksejä ja toivottavasti myös joillekin hyvää mieltä. Tänään vierähti 5 tuntia nopeasti kävelykadulla ja torilla itseni markkinointia ja Börsissä vaalipaneelia kuunnnellessa. Oli vähän erilainen vaalipaneeli tällä kertaa kun vetovastuussa oli Aurinkokuningas Tamminen.

Vaalimökillä jälleen hyviä keskusteluja Turun palveluista, nuorten hyvinvoinnista, Impparista ja monesta muustakin asiasta. Myös viime viikonlopun tempaus messuilla on aiheuttanut ihmisissä paljon kommentointia ja saihan sillä koko valtakunnan näkyvyyttäkin. Pääasiassa palaute on ollut positiivista :)
Keskustan nuorten kanssa tuli myös juteltua kirjoittamastani mielipiteestä liittyen mäkkäriveroon ja heidän vaaleissa jakamiin perunalastuihin. Sain sitten ensimmäisten joukossa heidän uuden edistyskassinsa, jossa oli tällä kertaa terveellistä lähiruokaa porkkanaa Mynämäeltä ja jäävuori salaattia Tortinmäeltä ja toki vaaliesitekin :D
On se hienoa, että mielipidekirjoitus on luettu ja siihen ollaan jo reagoitu.
Tämä on sitä vaikuttamista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti