tiistai 29. joulukuuta 2015

Kohti vuotta 2016

Joulukuu on mennyt vauhdilla. Pääsin tänä vuonna "kesälomalle" tälleen kivasti kesken Suomen Turun pimeimmän ajan joulukuussa.

Matka vei tällä kertaa kohti aurinkoa ja Meksikoa, viikko Riviera Mayan alueella Playa De Carmenin naapurustossa ja viikko täydellisellä rantalomalla täysihoidolla Cancunissa.

Meksiko oli hieno kohde, jossa en ole aiemmin käynyt. Ekalla viikolla tuli kierrettyä ja tutustuttua paljon erilaisiin kohteisiin alueella. Maya raunioita ja syviä vesikuoppia eli Cenoteja, historiaa ja nykyaikaa. Hotellimme oli upea viiden tähden resort keskellä viidakkoa ja kuitenkin melkein rannalla hulppeine altaineen ja valkoisine hiekkarantoineen.

Toinen viikko vietettiin sitten enemmän rentoutuen altaalla ja rannalla, hyvin syöden ja juoden. Välillä meren aalloissa uiden ja sitten taas rannalla leväten. Aivan uudenlainen virta tuli kohti 2016 vuotta loman jälkeen.

Voin suositella Meksikoa kohteena, monipuolista toimintaa ja rentoutumista, eri tyylistä lomaa kaipaaville. Ainakin tuolla alueella tuntui olevan turvallista ja tarjontaa oli paljon. Matka-aika ehkä ainoa miinus, kun New York JFK kentän kautta matkoihin meni reilut 12 tuntia suuntaan.

Jouluksi tultiin kotiin ja vietettiin sukulaisten luona ja kotona aikaa leväten ja hyvin syöden. Nyt ollaan siis hyvin valmiina kohti vuoden 2016 koitoksia.

Kannaattaa käydä tutustumassa uuden vuoden tarjouksiin osoitteessa www.vivovisions.fi/yksityiset
Laitetaan kaikki kuntoon treenisuunnitelmalla ja pääset vaikka treenaamaan mun kanssa vain 12 € / tunti hintaan.


Alla vähän fiilistelykuvia Meksikosta.

Hyvää vuodenvaihdetta kaikille





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti