sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kevät tulee - alkuvuosi meni vauhdilla

Viimeksi blogitekstissä mentiin kohti vuotta 2016, vuoden 15 viimeisinä päivinä. Nyt ollaan päästy jo huhtikuulle ja pitkälle kohti kevättä ja kesää.

Voi sanoa, että tää vuoden alku on kyllä ollut toiminnan täyteinen.

Ihan kaikki viime vuoden lopun suunnitelmat eivät ole vielä toteutuneet ja esim omalle harjoittelulle on jäänyt ihan liian vähän aikaa. Siksi mm. uinnin SM-kisat pääsiäisenä Märskyssä jäivät väliin, vaikka siellä pitikin olla tavoitteena jälleen taistella SM-mitaleista. No jos on ehtinyt altaaseen maaliskuussa vain 4 kertaa on turha unelmoida SM-mitalista, varsinkin kun sama tahti oli jo helmikuussa.

No miten oon sit ollu niin kiireinen?

Aurajoen Uinnissa rakennetaan uutta strategiaa, kehitetään toimintaa kohti vuotta 2025 ja nostetaan seuraa kohti Turun parhaimpia lasten liikuttajia teemalla Vähä paremmas seuras. Työsopimuksen tunnit eivät tahdo tähän työmäärään riittää alkuunkaan.

HydroTraining laajenee vauhdilla. 2015 loppukesästä aloitettiin Turussa yhdellä avoimella tunnilla viikossa. Nyt meillä on 2 tuntia Caribiassa, tänään alkaa Naantalin kylpylässä ja sielläkin 2 tuntia viikossa ja lisäksi Petreassa pidetään 1 - 2 tuntia viikossa ja yksityisiä ryhmiä ja yrityksiä on säännöllisesti kasvavassa määrin. Niin ja tytäryhtiö Hydro Training Helsinki aloittaa PK-seudun valloittamisen reilun viikon päästä. Lisäksi kyselyitä on jo useammalta paikkakunnalta, myös Suomen rajojen ulkopuolelta

Vivo Visions laajenee myös kohti PK-seutua. Pari neuvottelua on jo pitkällä ja uusia tarjouksia on nyt saanut tehdä lähes viikottain ja aiempaa laajemmalla alueella. Iso jackpot odottaa vielä läpimenoaan, mutta eiköhän sellainenkin saada vuoden aikana aikaiseksi.

Tähän kun lisätään vielä uusi yritys, joka parin uuden yrityskumppanin kanssa perustettiin juuri hiljattain ja vielä neuvotteilla olevat yrityskaupat, ollaan siis ostamassa, niin toiminnantäyteinen kevät on varmistettu. Tulevissa blogeissa avaan sitten näitä uusia kuvioita lisää.

Kun pitää omasta kropasta hyvää huolta, muistaa pysyä joka päivä vähän liikeessä ja syödä hyvin niin jaksaa.

Kokeilin muuten helmikuun puolesta välistä kiireen keskellä 28 päivän ravinnon optimointiohjelmaa, jossa jätetään kaikki turhat tavarat pois ruokavaliosta ja tulokset oli aika hurjat.
Ilman suolaa, sokeria, viljaa ja maitoa 28 päivää. Lihaa ja vihanneksia, hedelmä ja vähän lisäravinteita, siinä lyhyesti mitä sai syödä. Painoa lähti 8 kg, josta rasvaa 6kg. Paino maaliskuun loppupuolella oli 92,5 kg ja rasvaprosentti piirun alle 6. Ei hassummin.
Ja aika energisenä pysy pitkien 15 tunnin työpäivien aikanakin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti