sunnuntai 22. marraskuuta 2015

SM-uinnit takana - keväällä uusiks

Taas on yhdet SM-uinnit kisattu. 3,5 vuotta vierähti edellisistä lyhyenradan SM:stä.
Tällä kertaa ei ihan vauhti riittänyt taistelemaan kärkisijoista. B-finaaleihin vei tie sekä rinulin että vaparin sprinttimatkalla. Mutta kyllä se kilpaileminen edelleen on armottoman hauskaa ja palkitsevaakin puuhaa myös B-finaaleissa.
Vaparissa tuloslistalla 9. ja rinulissa 14:s. Samoilla ajoilla taisteltiin vielä pari vuotta sitten SM-finaaleissa ihan kärkisijoituksista.
Nykyisellä harjoittelumäärällä pitäs kai tuloksiin olla ihan tyytyväinen, mutta mitäs sitä kilpailija luonteelleen voi, aina kaipaa enemmän. Joskos tästä nyt sais lisää pontta omaankin harjoitteluun.
Ehkä kovimman motivaattorin kevään kisoihin loi Nikita Saunonen nostamalla omat uintinsa ihan uudelle tasolle ja ottamalla selkeän niskalenkin allekirjoittaneesta vaparin sprinttimatkalla ainakin lyhyellä radalla.
Omat ajat oli 2012 leikkauksen jälkeen kuitenkin parhaat lyhyenradan ajat ja tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti 50m altaan kisoja, lähtee se turha väliseinä siitä keskeltä allasta pois ni on kivampi uida.

Täytyy varmaan käydä vähän Saunosen kanssa sparrailemassa kohti kevään SM-kisoja, jos mut vielä kelpuutetaan treeneihin.

Starttia pitäs kans vähä varmaan treenailla :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti