maanantai 20. heinäkuuta 2015

Lomalle siirtymistä

Tässä on viimeset viikot menny tallasessa kesä rytmissä, mutta kokonaan lomalle siirtyminen on vienyt hiukan odotettua kauemmin. Kesärytmi meinaa pääasiassa pitkään nukkumista ja omaan tahtiin pieniä toimistojuttujen tekemisiä ja puheluita silloin kun itselle löytyy sopiva aika. Huomasin myös, että viikonpäivät alkavat jo olla ihan sekasin ja samoin päivän tunnit, kun pitäisi johonkin asioille soitella "toimistotuntien" aikana. 

Tavoitteena oli viime viikon lopulta saada asiat kasaan ja loma alkamaan torstain jälkeen, mutta eihän se ihan niin menny, perjantaina tuli sitten vähän pieniä "pensaspaloja" seuratoiminnassa vastaan, jotka sitten piti viikonlopun aikana saada sammuteltua. 

No nyt alkaa näyttää vähän paremmalta ja kun tässä tänään vielä muutaman sähköpostin saa laitettua ja pari puhelua tehtyä, niin kai sitä sitten vois jäädä hetkeks lomalle. 

Lomalle ei nyt mitää erikoisempia suunnitelmia ole, mietinnässä on ollut vähän etelemmäksi mennä etsimään aurinkoa ja lämpöä. Nytkin kun taas tuo taivas repes; sade rummuttaa ikkunoita ja ukkostaakin. Ehkä kovin kauaksi ei tällä kertaa, mut jos vaikka Tanskassa kävis moikkaamassa vanhoja kavereita, joita ei kuitenkaan ole 2012 kevään kisojen jälkeen nähnyt. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti