perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kadonneen kesän ja loman metsästys

Niin se vaan on kohta heinäkuu vierähtänyt. Jotenkin jäi sellanen olo ettei sitä kesää tullutkaan ollenkaan ja myös se loma jäi vähän sillee vajaavaiseks.

No onhan tähän heinäkuuhun mahtunut ihan mukavia lomapäiviäkin. Suomi Areenalla aurinkoinen päivä mielenkiintoisen ohjelman ja ihmisten parissa. Sateinen ja aurinkoinen, kylmä ja lämmin päivä Vantaalla asuntomessuilla. Pari aurinkoisen lämmintä liikunnan täyteistä päivää ja useita vähän vähemmän aurinkoisia kuitenkin liikunnallisia päiviä ihan kotosalla. Parhaimmillaan tähän mennessä jo 47km pyörälenkki ja reilun parin tunnin hölkkä/kävely lenkki.

No ainakin olen nukkunut pitkään ja aika pitkälti pystynyt olemaan stressaamatta työasioista. Muutama sellainen pakko tehdä ja hoitaa kuntoon seurajuttu on kuitenkin mahtunut kuvioihin.

No ehkä sen lomailun aika on sitten myöhemmin. Syyskuussa on varattuna viikko Pariisissa, silloin seuralla on jo juuri aloittanut koordinaattori ja myös pj on lupautunut hoitamaan, jos jotain tulee.
Se kadonneen kesän ja loman etsiminen oikeen kunnolla menee sitten joulukuulle. Silloin on varattuna reilut 2 viikkoa Aurinkoa ja Lämpöä Mexicon itärannikolta. Joskos ne sieltä sit löytyis.

Toivottavasti tässä heinäkuun vikana päivänä ei ihan vielä tartte todeta, että se kesä oli siinä vaan aurinkoa ja lämpöä löytyis viel hiukan ihan täält kotimaisemistakin, vaikka sitten samalla jo olis vähän enempikin töitä tehtävänä.

Viikonloppuna täytyy sit jo palata ihan kunnolla töiden pariin, lauantaina vähän kouluttautumaan lisää ja sit sunnuntaina uintijuttui, kun jo ens viikolla alkaa taas uintikurssei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti