maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kesälomaa kohti

Viime postauksesta onkin taas aikaa.

No tässä sitä nyt mennään kesää odotellessa ja kohti omaa kesälomaa.

Edellisviikonloppuna taas pitkästä aikaa kisa-altaassa GP-Challengeissa Märskyssä. Kyllä sitä vaan edelleen nautin kisaamisesta. Ohjelmassa oli pari viestiä ja henkilökohtainen 50 m vapari.
Eka viesti meni omalta osalta vähän kohmeessa ja uinti oli vähän hakemista. Päästiin kuitenkin mixed vapariviestissä finaaliin ja napttiin kuudes tila. Ihan hyvin joukkueelta, jossa kahden ensimmäisen uimarin yhteisikäkin jäi vielä parin vuoden päähän ankkurin iästä. Joo se ankkuri olin minä, alko tuntuu taas vähän vanhalta.

Oma suoritus tuossa viestissä ei vielä ihan lähtenyt liikkeelle, mutta pikkuhiljaa alko paikat aueta. Toisena päivänä aamulla 50 vaparin erät ja mixed sekauintiviestin rinuli osuus avasivat lisää paikkoja ja otekin alko löytyä. Illalla sitten vaparin välierissä kauden parasta vauhtia 23,59 on omaan kauteen verrattuna ihan hyvä, vaikka se jääkin yli sekunnin omasta enkasta. Rinuliosuus viestissä 29,0 oli myös onnistunut suoritus.

Challngefinaalissa sitten vauhti tyssäsi suoraan ekaan kierrokseen kun kellot jäivät aikaan 23,71 ja tuloksena 7. sija. Ei ihan enää lähtenyt rullaamaan ja vähän saattoi olla myös yliyrittämistä.

Aktiivisina uintivuosina kesäloma on alkanut yleensä kesän kisojen tai arvokisojen jälkeen, nyt on vielä ollut vähän toimistohommia niin Aurajoen Uinnissa kuin Vivossakin ja pari päivää on vielä hommia tiedossa ja sitten toivottavasti pariksi viikoksi lomalle rauhottumaan.

Sen verran kilpailuista jäi kuitenkin hyvä fiilis päälle, että loman aikana voisi aktiivisesti liikkua niin kauan kuin se on hauskaa ja syksyllä sitten treenata vähän enemmän, jotta nuoremmat joutuu vielä tiukemmille ensi kaudella. Oliskohan hyvää laittaa oikein tavoitteita ens kauteen, vaikka Märskyn kevään SM:ä kohti. Paljonkohan tarttis uida, jotta tekis paluun SM-mitalikantaan ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti