sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kesälomaa syyskuussa

Viimeinen reilu viikko on vierähtänyt vauhdilla myöhäisen "kesälomaviikon" jäljiltä.

Kesälomalla syyskuun puolessa välissä on puolensa.
Kun Suomessa alkaa jo syksy kovasti painaa päälle, niin pikkasen etelämpänä Keski-Euroopassa on vielä varsin lämmintä. Syyskuinen kesäloma reissumme suuntautuikin Pariisin metropoliin. 
Pariisissa oli paljon nähtävää ja koettavaa. Uskomaton kaupunki kyllä. Käveltyä tuli viikon aikana reilut 100 km, nähtävyyksiä, museoita, shoppailua, puistoja, ravintoloita ja baareja. 
Pariisissa on niin paljon koettavaa ja nähtävää, että työt sai helposti mielestä ja oli mukava viikon jälkeen palata fressinä takaisin töiden pariin.
Ekat päivät saatiin nauttia lähes helteisistä keleistä, mutta kyllä syksy teki tuloaan myös Pariisissa ja saimmekin sitten mukavan ukkoskuuron päällemme museosta poistuttuamme, eräänä siihen saakka kauniina alkuiltana. 

Ehkä pienoisena haittapuolena sitten kesäloman pitämiseen syksyllä  versus kesällä on (ukkoskuuron lisäksi) se, että muut eivät ole lomalla ja tekemättömiä töitä kerääntyy jonkinverran rästiin, josta siis johtuukin kiireiset viime päivät. 

Kokonaisuudessaan kuitenkin toimiva ratkaisu ja varmasti ensi vuonna uudelleen Eurooppaa kokemaan. Alla vähän fiilistelykuvia reissusta.  

Mukavaa alkavaa viikkoa. Vivo Visionsilla vielä tarjouksena mun synttäreihin saakka edulliset salitreenit ja valmennuksen suunnittelut. Tsekkaa www.vivovisions.fi 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti