sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen viettoa

Parin päivän pääst alkaa SM:t. Omat kisat on vähän lyhkäsemmät täl kertaa vaiks kisat on pidentyny viiteen päivään. Perjantaina avataan 50 rinulilla ja sunnuntain sit 50 vapari. Keskiviikkona alkaa kisat, mutta ite meen viel sillo iltapäivällä käymään Kehä III sisällä Valon kokouksissa, torstaina sitten ohjelmassa kestitään yhteistyökumppaneita ja perjantaina tulee vielä kaupungin väkeä vierailemaan kisoissa.

Täll viikol on alkanu uintikin kulkee paremmin. Parin kunnon sali treenin jälkeen ote on pysyny vähän paremmin ja vauhtia on alkanu paikotellen löytyä, eikä yhtään liian aikasin :)

Perjantaina tuli vietettyä todellinen "Pitkäperjantai". Helsingissä Simmis uinnit ja reilu 2500 starttia. Herätys 5:ltä ja matkaan 5.30. Kisat meni hienosti ja täytyy kyllä onnitella ja kiittää kisaorganisaatiota, hyvin vetivät läpi tuollaisen määrän startteja päivässä. Aamujakso päättyi jopa yli 30 min etuajassa ja kisa-altaaseenkin pääsi jaksojen välissä verraileen. Valmentajallekin tuli reilun tunnin tauko, ehti hyvin lounastamaan ja vähän nauttia auringonpaisteestakin. Uimaritkin uivat hyvin noin pitkän päivän aikana. Lisäksi kisoissa oli mukavasti valmentajille kahvia ja pikkupurtavaa tarjolla viileässä kopissa pisin päivää, mikä autto hyvin jaksaa. Kotiin meinaan pääsi vasta pikkasen ennen puoltayötä. Tossa tuli hyvin työtunnit seuralle oikeestaan parinkin viikon osalta täyteen yhden päivän aikana.

Lauantaina olikin sit kiva ottaa vaan iisisti, aamulla myöhäinen herätys ja siitä sit hierontaan :) ai et teki gutaa. Iltapäivällä aurinkoisessa kelissä kattoo kotimaista futista VIP vieraana Interin kauden kotiavauksessa Veritaksella ja sit vaan rento ilta himas ja ajois nukkuun.

Tollanen valmistautuminen toimi meinaan tänään löyty ekaa kertaa pitkään, pitkään aikaan vauhtia uintiin kun pari maksimaalista vetoa tos aamutreenis. Lämmittelynä tollanen pieni salilla tekeminen tuntuu myös täs tilantees toimivan. Iltapäiväll vois mennä nauttii tost reilun 15 asteen lämpötiloist ja tehdä pienen palauttavan lönköttelyn.

Mukavaa pääsiäist.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti