sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Viikko treenattu

Pitkästä aikaa sellanen viikko takana et pääsi taas viettää enempi aikaa hallillakin. Toki tuolla on ollu jo niin komeita kevätkelejä, et välillä on ollu mukavaa nauttia tosta aurinigostakin, mikä on taas palannu ja siitä on saanu myös päivisin mukavasti energiaa hommiin.

Reilut 4km uintia ja vajaa 4h kuivatreeniä ekalla viikolla sairasloman jälkeen, aika varovasti alottelin, etenkin tuolla altaan puolella, kun se vielä vähän yskitytti. Ihan ok olo kuitenkin edelleen ja nyt sit tuplaamaan seuraavalla viikolla.

Perjantaista tuli aika tiukka päivä, 7 eri tapaamista tai palaveria + oma uinti 30min ja junnujen valmennusta 1,5h. Ovesta lähdin ulos 6.25 ja palasin takasin 20.40, 10 minuuttia ehdin käydä syömäs ja hakee evästä päivällä koton.

Ehdin myös testata tota Impparia kuntouimarin näkökulmasta työpäivän jälkeen vaparia onnistu vetään ihan hyvin siellä kuntouimareiden seassa, vaikka toki täytyy myöntää, että ei niillä kaikilla muilla siinä radalla aina ollu sitä pelisilmää sen oman uintinsa suhteen.

Toivottavasti kaikki palaverit ja tapaamiset tuo lopulta jotain tulosta myös. Se ratkeaa sitten tulevaisuudes miten niiden kans käy.


6 kommenttia:

  1. God bless you, Jani! And how lucky she is!

    VastaaPoista
  2. They are always something unexpected and out of control in life. Let's hope that what you want can go smoothly according to its own orbit.

    VastaaPoista
  3. I saw this man of a lion as well as a sheep sometimes.

    VastaaPoista
  4. Disease and bad emotional mood sometimes unexpected and out of control, we can give them a fence.# Lioni

    VastaaPoista
  5. We have a saying, which means that, people usually just see the sky the same size as big as his own well where he is sitting inside like a frog.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I would say it is kind of illness when someones want let you lower your head to them for your beloved one's normal rights.

      Poista