tiistai 28. tammikuuta 2014

Tammikuun taudit

Parin viikon tauon jälkeen vähän päivitystä.

Sain tänään lääkäriltä viikon sairaslomaa Impparista. Vajaan viikon vaivannut köhä ja kurkkukipu paheni sunnuntaina ja maanantaina Impparissa junnuille vetämien treenien jälkeen. No lääkärikäynnillä nielusta löyty tulehdus ja keuhkotkin krohisi jonkinverran. Tuloksena antibioottikuuri ja tosiaan viikon tauko Impparista, ei edes altaan reunalle kannata mennä. 5 päivää on jo alla treenitaukoa ja toiset samanmoiset nyt ainakin vielä edessä. Harmi, kun se treenaaminenkin oli just taas alkanu tuntuu paremmalta. 

Täytynee pari päivää keskittyä nyt sit vaan paperihommiin. Tai ehkä tarkemmin ajateltuna läppärihommiin. 

Koitetaan tossa taas ruveta aktivoimaan Tie Huipulle ry:n toimintaa muutaman kaverin kanssa. Pyrin saamaan pari aktiivista urheilijaa mukaan ja sit jotain pientä projektia sen tiimoilta pystyyn. Jos joku haluaa talkoo hengessä tulla päivittelee Tie Huipulle nettisivui, ni mul voi laittaa mailia. :) 
Tarkotuksena olis koittaa muutamaa urheilijaa pyrkii pikkasen auttaan urheilijan poluillaan. 

Vivo Visions pyrkii myös laajentaa toimintaansa ja saikulla on hyvä aika tehdä niitäkin suunnitelmia. Nyt ollaan jo ulkomaita myöten lähestytty yhteistyökuvio ehdotuksissa, joten eiköhän tääkin homma tästä pikkuhiljaa etene. Paljon vielä oppimista kuitenkin. 

Kuukausi vaihtuu jo viikonvaihteessa, josko tautikin jäis sitt tammikuulle :) 



1 kommentti:

  1. Take care, even jut for those people concern you and you dont know them. I have seen so many, in many places, they are supporting you, without saying any words.

    VastaaPoista