torstai 21. marraskuuta 2013

Lapset liikkumaan

Löysin pari päivää sitten hienon videon lasten liikkumaan kannustamisesta ja hienosta virikkeellisestä toimintaympäristöstä lasten huoneessa. Linkki lopussa.

Videolla tapahtuva lasten hasukanpito on aivan loistavaa motoriikan ja oman hahmottamisen harjoittelua ja samalla luo hyvät pohjat liikunnan ja urheilun harrastamiselle.

Ottaisin mielelläni ryhmääni kasan lapsia, joilla on tällainen historia liikkumisesta kotona. Muutaman todella aktiivisen ja liikkuvan lapsen kanssa olen päässyt olemaan uinnin kautta tekemisissä ja tulokset ovat olleet hienoja, oppiminen helppoa ja liikunnan riemu on paistanut lasten silmistä kun oppii uutta ja pääsee kilpailemaan.

Vanhemmat muistakaa, ei se lapsi liikkumalla rikki mene. Lapsi on terve kun hän tekee ja liikkuu. Nyt vaan rakentamaan kotiin aktiivista liikkumaan kannustavaa ympäristöä.


http://vimeo.com/77909425

6 kommenttia:

  1. I saw some kids climbing up bamboos in bamboo forest...

    VastaaPoista
  2. Only a cruel way can work to drive the child away from the near danger in case her early death. Thanks.

    VastaaPoista
  3. Please cherish yourself. You were /are in many ones dream, like sung in ' I have a dream'. The courage is admired also, though something is passed. To say thanks is too kevyt, then take care and bye.

    VastaaPoista
  4. Patti Page - The Tennessee Waltz & Changing Partners

    VastaaPoista