perjantai 19. heinäkuuta 2013

Lomailua

Toinen loma viikko menossa ja voi jopa sanoa, että on pystynyt jättämään lähes kokonaan työt syrjään.

SM-kisojen jälkeen piti vielä ekalla viikolla vähän tehdä työjuttuja ja hoitaa asiat sellaseen kuntoon, että voi sitten hyvillä mielillä jäädä lomalle. No eihän ne nyt ihan valmiiks tullu, mutta sen verra et nyt on pystyy olee lomalla oikee kunnolla. Ja sain onneks kesätyöntekijän vastailee puheluihin ja sähköposteihin, joka auttaa myös asiaa. Työpuhelimeen ja mailiin meni loma vastaajat päälle ja puhelinkin on pysyny äänettömällä. Ens viikolla täytyy tehdä pari kurssipäivitystä ja markkinointi matskua ja lounaspalaverissa, mutta jos ne sais vajaassa parissa päivässä hoidettua, ni sit taas sais jatkettua lomaa hyvillä mielin :)

Loma on kyllä tullut ihan tarpeeseen. Rentoutumista auringonpaisteessa (sillon kun sitä on ollut tarjolla), vähän kavereiden kanssa yöelämää kaupungilla, paljon grillailua ja muutama pidempi pyörälenkki on mahtunu tähän lomaan. Tuli tossa tehtyä tollanen parin päivän miniloma tonne järvien keskelle Pirkanmaallekin ja kun kesä toi mukanaan viileää sadeilmaa niin, sitten meni yks iltapäivä shoppaillessa vähän vaatekaappia uusiks :)

Huomenna saapuu sitten vieraita Lontoosta muutamaksi päiväksi ja toivottavasti löydän sitten itse aikaa käydä Lontossa elokuussa, uusi pikkuserkku syntyi tammikuussa ja 3 muutakin ovat taas kasvaneet aikalailla, joten olisi kiva käydä heitä tervehtimässä, kunhan kesälomaltaan palailevat.

Johonkin kesämökille tässä tekisi mieli vielä muutamaksi päiväksi mennä käymään, kunhan kelit tästä vähän paranisivat.

Mukavaa loppukesää.


2 kommenttia:

  1. Oot ällöttävä >:D hanki ittelles ammatti

    VastaaPoista
  2. And then... many fans are waiting for your next 'Report' here.:)
    Flies are always flies, they don't know their noise is disgusting.

    VastaaPoista